Myrthe
01/26/2024
3 min
0

Samenwerking met trouwlocatie Vidaa!

01/26/2024
3 min
0

Nieuwe Samenwerking

Yess! We hebben fantastisch nieuws. Vanaf vandaag zijn wij officiële partners van niet één, maar twee adembenemende trouwlocaties: Landgoed Vidaa & Vidaa Lago! Deze verborgen locaties bevinden zich midden in de natuur van Zuid-Holland, precies waar ons hartje sneller van gaat kloppen. Met uitzicht op een schilderachtig meertje, midden in de natuur, een Tipitent en knusse kleedjes erbij. Aaaah romantisch dit!!

Wat maakt deze samenwerking nou zo bijzonder?

Het team van Vidaa zorgt ervoor dat deze twee magische plekken er op en top uitzien als jullie elkaar het Ja-woord geven en ook de catering wordt tot in de puntjes verzorgd. En wij, Trouwpakketten.nl, nemen de rest voor rekening! Denk aan trouwvervoer, bloemen, je bruidsboeket, een prachtige bruidstaart met sweet table’, sfeervolle aankleding, fonkelende lichtletters, een photobooth, een trouwambtenaar die jullie verhaal met een lach en een traan verteld, Live muziek, saxofonist, DJ’s en zelfs de kinderopvang kunnen we verzorgen! Hoe leuk is dit?! Het fijne hiervan is dat we bekend zijn met de locatie én met de lokale leveranciers. Hierdoor staat er een dreamteam klaar die jullie grote dag compleet maakt.

Een bruiloft bij Vidaa

Wij zien de perfecte bruiloft al helemaal voor ons! Stel je dit voor: Jullie komen aan in een schattige witte Kever Cabrio met picknickmand achterop, versierd met mooie bloemen of misschien wel op een te gekke trouwfiets! Jullie stappen uit (of af) en pakken het pondje over water terwijl de gasten aan de andere kant van het meertje op een eilandje op jullie wachten. Een groot applaus, staande ovatie en een zangeres op de achtergrond die prachtige lieve mooie deuntjes zingt! Wow dit wil je toch?

Op het eilandje staan grote verlichte LOVE letters, mooie houten stoeltjes, tafels en een overdekte tent. De trouwambtenaar staat klaar om de ceremonie te begeleiden!

Als jullie elkaar het ja-woord hebben gegeven gooien de gasten de bloemenblaadjes in de lucht, wandelen jullie naar de ingerichte borrelplek midden in de natuur. Romantisch als het is, met een glaasje bubbels erbij, snijden jullie de bruidstaart aan en proost je met al je dierbare op jullie liefde! Want, JULLIE ZIJN GETROUWD!!!

Hier, midden in de natuur (of onder de prachtige tent bij minder goed weer), staan lange Italiaanse tafels gedekt voor het diner. Eén van onze weddingplanners begeleid de gasten alvast naar hun plek. Tussen de bomen, aan het water met romantische lampjes en lampionnen om jullie heen. De kampvuurtjes staan aan en de lekkere drankjes worden geserveerd. Ooh wat heerlijk dit.

Na het romantische diner is het tijd voor wat actie. Jij gooit traditioneel je prachtige bruidsboeket weg en samen met alle gasten roepen jullie “cheeeese” voor een te gekke groepsfoto! Dit vergeet je nooit meer! Al deze mooie onvergetelijke momenten worden vastgelegd door een fijne fotograaf die de hele dag met jullie mee op pad is en zal geen moment missen.

Hierna is het tijd voor feest! Met elkaar neem je afscheid van dit mooie eilandje en wandel je naar het volgende plekje, de overdekte feestzaal. Hier staat een fantastische band klaar of een te gekke DJ met saxofonist om jullie de avond van je leven te bezorgen! De grond is omgetoverd tot een lichtgevende dansvloer, in de hoek staat een photobooth met grappige bruiloft-attributen klaar. Naast de photobooth staat een plakboek klaar met lijm en stiften, hier kunnen de gasten een foto inplakken met een leuke boodschap erbij voor het kersverse bruidspaar! Zo hebben jullie allemaal een blijvende herinnering van de avond. Later op de avond worden de feestelijke foamsticks uitgedeeld waar de gasten mee staan te zwaaien, gooien we ballonnen in de lucht en sta jij staat in je te gekke jasje met ‘BRIDE’ erop te shinen op de dansvloer! What a night!

Overnachten

Jullie sluiten de prachtige dag af onder een haag van sterretjes en lichtgevende ballonnen waarnaar jullie de gasten groeten en samen al dansend de huwelijksnacht in gaan.. Eén en al liefde! Om het jezelf helemaal makkelijk te maken kan je ook nog overnachten op het terrein in één van de te leuke Tiny houses met hottub! Ook staat er een prachtig karakteristieke vakantiehuisje bij Vidaa Lago (een voormalige houtzagerij) waar je met 10 personen kan overnachten. Alle overnachtingsplekken liggen direct gelegen aan het water, in alle rust, midden in de natuur met een prachtig uitzicht! Wat wil je nog meer..

Team Vidaa en Trouwpakketten.nl

Voor ons klinkt dit als een klein sprookje! We hebben er dan ook ontzettend veel zin in om dit traject samen met jullie in te gaan en kunnen niet wachten om jullie ‘bruidsparen’ te ontmoeten op deze prachtige trouwlocaties. Samen met het fantastische team van Vidaa zorgen we ervoor dat jullie dag liefdevol en onvergetelijk wordt. Geen wens is te gek, en wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is!

Trouwen op een andere locatie

Heb je een andere te gekke trouwlocatie gevonden maar zoek je nog naar de perfecte ondersteuning? Plan een vrijblijvende kennismaking in met ons en één van onze weddingplanners! We nemen graag jullie wensen door en bekijken samen hoe we jullie ‘grote dag’ werkelijk kunnen maken.

Laat de voorpret beginnen, want jullie droombruiloft begint hier bij Trouwpakketten.nl! 💖
Reacties