Photobooth

Maak je bruiloft onvergetelijk met onze betoverende Photobooth! Het is dé perfecte toevoeging aan jullie feest waar gasten samen kunnen lachen, gekke gezichten trekken en de mooiste momenten vastleggen. Met de leuke fotoprops (accessoires) kunnen jullie je creativiteit de vrije loop laten en unieke foto’s creëren die jullie voor altijd zullen koesteren. Met het op maat gemaakte foto-ontwerp creëer je niet alleen een uniek aandenken voor jezelf maar ook voor je gasten. Bovendien ontvang je de foto’s dubbel: één exemplaar om in een gastenboek te plakken en één om mee naar huis te nemen. Zo hebben jullie beide een tastbare herinnering aan deze speciale dag.

Photobooth

Maak je bruiloft onvergetelijk met onze te gekke Photobooth opties! Het is dé perfecte toevoeging aan jullie feest. Ze worden altijd netjes op tijd geleverd op jullie trouwlocatie en weer opgehaald. Daarnaast maken we altijd een persoonlijke fotostrip op maat. Precies hoe jullie hem willen!

Het huren van een Photobooth via Trouwpakketten.nl is eenvoudig en stressvrij! We bieden verschillende pakketten aan die perfect zijn afgestemd op jullie behoeften en budget.

Photobooth

Photobooth Deluxe

Inclusief loper, achterwand en afzetpaaltjes

Fotohokje

Volkswagen busje Photobooth