Trouwpakketten.nl
09/22/2023
1 min
0

Trouwen is niet ouderwets, trouwen is cool!

09/22/2023
1 min
0

Met ome Tinus en tante Truus op de achtergrond, in een veel te stijve trouwzaal, geef je elkaar het ja-woord. Ja, hallo! Dat is inderdaad wat ouderwets. Maar als we eerlijk zijn, dit doen we toch al lang niet meer?! Als je denkt aan een bruiloft met veel te hoge kosten, mensen die je vermoeien en je eigenlijk helemaal niet wil zien, een onnodige verplichting, een vreselijk taart moment waarbij je je bijna verplicht voelt om dat stukje taart bij elkaar in het gezicht te duwen om de gasten nog een beetje plezier te gunnen, tja.. dan ben je misschien zelf nog een beetje ouderwets. TROUWEN IS COOL! Ja zeker weten, daar zijn wij van Trouwpakketten.nl van overtuigd. Een prachtige vette locatie midden in de natuur, samen borrelen met jullie dierbaren vrienden en familie, een mooie en onvergetelijke ceremonie waar iedereen aan de lippen van de BABS hangt en vooral heel veel lacht onder het genot van een drankje. Tegenwoordig doen we dit anders.. We vieren de liefde!!

Trouwen anno 2023 is hoe wij dat willen. Een festivalbruiloft in het bos waar een klein clubje vrienden en familie op zijn sneakers aanwezig is, een bloemenkrans in je haar, een bruidsboeket met felle kleuren en vrolijke muziek! Een heerlijke winterbruiloft met glühwein, kleedjes, kampvuur, gitaren en overnachten in een tipitent. Een landelijke bruiloft bij de boer of boerin thuis op een prachtige weiland met zonsondergang en een fantastische band die de avond helemaal los gaat in een super romantische boerenschuur! Dit wil je toch? En het tofste van alles is dat we dit gewoon zelf regelen en Trouwpakketten.nl je hierbij op weg gaat helpen.

Je maakt elk plekje waar je ook trouwt extra bijzonder door het mooi aan te kleden. Denk aan lampionnen in de bomen, romantische lichtletters op de dansvloer, de altijd leuke photobooth in de fotohoek met gekke attributen waar jullie en de gasten niet weg te slaan zijn, een geweldige ‘BABS’ Trouwambtenaar die bij jullie past en ervoor zorgt dat deze dag echt onvergetelijk wordt, een fotograaf die de mooiste foto’s maakt helemaal in jullie stijl en een super leuk Volkswagen busje die jullie het terrein op rijdt! Wij van Trouwpakketten.nl zijn er fan van! Bekijk ons aanbod en vind alles wat je nodig hebt om jullie bruiloft extra speciaal te maken.

Reacties