Trouwpakketten.nl
09/22/2023
1 min
0

Trouwpakketten.nl is live! (Download onze bruiloftchecklist)

09/22/2023
1 min
0

Yesss! Wat een feest, we zijn eindelijk live! Vanaf vandaag kunnen jullie alles wat je nodig hebt voor de perfecte bruiloft bij ons boeken. Nou ja, bijna alles.. Het was een enorme zoektocht naar het mooiste aanbod en de beste opties maar het is gelukt! We willen jullie inspireren en op weg helpen om de “grote dag” helemaal naar eigen stijl in te richten.

Wij hebben de afgelopen tijd veel bruidsparen gesproken en hebben ons eerst eens goed verdiept in deze enorme taak, het regelen van je eigen bruiloft. Eigenlijk is dit een hele opgave en helemaal niet zo makkelijk. Natuurlijk kan je je ceremoniemeesters alles laten doen of een weddingplanner inhuren, maar het is jullie bruiloft en stiekem toch ook wel heel leuk om het grotendeels zelf te regelen. Oké, hoe pak ik dit aan en waar start ik? Online is zo ontzettend veel te vinden dat wij al snel verdwaald raken in de keuzes en mogelijkheden. Wow!  Oké hier gaat toch wat meer tijd in zitten dan we dachten. Om de juiste keuzes te maken is overzicht nodig, een ‘to do’ lijst is noodzakelijk! Daarom willen we deze graag als eerste met jullie delen zodat kiezen tussen de vele opties weer leuk wordt! In de ‘Trouwpakketten.nl-bruiloft-checklist’ hebben we alle ‘to do’s’ in tijdsblokken ingedeeld zodat je precies weet hoe lang van tevoren je wat kan regelen. Het mooiste van alles is dat je grotendeels van de lijst samen met Trouwpakketten.nl kan afvinken!

Om jullie zo goed mogelijk op weg te helpen hebben we al het voorwerk gedaan. Denk dan vooral al de betrouwbaarheid, kosten en ervaringen van eerdere bruidsparen! Dit samen heeft ons de mooiste samenwerkingen opgeleverd en daarom kunnen wij met trots voor jullie aan de slag. De komende tijd zullen we de leukste en interessantste trouw onderwerpen in onze blog doornemen en jullie inspireren en ondersteunen bij dit geweldig liefdevolle proces op weg naar jullie grote dag!Download hier onze checklist.Reacties