Live Muziek

Binnenkort is het jullie grote dag! Het enige wat nog ontbreekt is live muziek! Van een prachtig mooi akoestisch zangduo tijdens jullie ceremonie tot aan een spetterende coverband op jullie feest! Wij slepen je wel even mee….  Terwijl jullie elkaar vasthouden en om je heen kijken zie je hoe je vrienden en familie zich laten gaan op de dansvloer. Je ziet oma swingen op “Twist and Shout”, je beste vrienden een geweldige licht gitaar-solo spelen op “Sweet Child ‘O Mine” en je tantes mee zingen en dansen vrolijk mee met “Paradise By The Dashboard Light”! Een band creëert een gevoel van verbondenheid en zal jullie een onvergetelijke avond bezorgen.

Wij hebben een aantal hele goede opties voor jullie geselecteerd. .

Live Muziek

Paolo Demoni

Deze geweldige Italiaanse jongen woont in Nederland en speelt de sterren van de hemel. Hij kan prachtig zingen en raakt je met zijn stem. 


Annemarie

Annemarie ontroert met haar prachtige stem en maakt van elke gelegenheid iets bijzonders. Als klein meisje zong ze de hele dag door en al snel wist ze dat dit is wat ze wilde in het leven. Zingen!

Naomi Vischer

Zijn jullie op zoek naar overdonderende live muziek voor tijdens jullie huwelijksceremonie? Naomi Vischer is echt fantastisch. Ze kan prachtig zingen. Muziek is haar leven en haar passie.

Robin & Roel

Robin & Roel zijn een geweldig akoestisch duo welke van elk moment een heel speciaal en bijzonder moment maken. Deze mannen raken je.

Marvin & Pip

Dit geweldige duo is overweldigend! Pip,  een zangeres en singer-songwriter in hart en nieren en Marvin (ook wel bekend van zijn deelname aan The Voice)  als soulzanger en pianist. Deze combinatie is echt te gek!

Soulsissy

Zijn jullie echte soul-liefhebbers? Deze drie “soulsisters” zijn fantastisch! Ze spelen soulvolle covers en weten precies de gevoelige snaar te raken.


Acoustic Jukebox

Van de romantische openingsdans tot aan swingende plaatjes aan het einde van de avond! Alles klopt.

Party Pulse

Deze fan-tas-tische 7-koppige “bruiloft party band” bruist al jaren van de energie en geloof me het dak gaat eraf!